marți, 1 martie 2011

Colaborator Lady's si Giada-Rome!



Vrei sa castigi bani usor si placut? Comanda si comercializeaza produse cosmetice si de ingrijire personala, beneficiind de comisioane si reduceri in functie de performanta. Inscrierea este gratuita si primesti catalog acasa!
Daca doresti sa devi colaborator Lady's iti faci cont on-line accesand www.ladys.ro introduci codul MCxJmBzA si beneficiezi din start de reducere 25% fata de preturile de catalog! Reducerea poate sa ajunga pana la 32,5% in functie de valoarea comenzii sau daca ai inscrisi colaboratori care fac si ei la randul lor comanda! De asemenea, poti aduna bani in contul tau din valoarea comenzilor celor pe care i-ai inscris chiar tu benefiind de 10% din valoarea comenzilor, iar daca acesti inscriu la randul lor alti colaboratori castigi instant 5%, 2,5% sau 1,2% in sistem piramidal. Comanda minima este de 100 lei.

Daca optezi sa devii colaborator Giada-Rome,accesezi www.giada-rome.com iti faci cont si introduci codul 3333. Beneficiezi de o reducere cuprinsa intre 20-35% fata de preturile de catalog si poti sa iti dezvolti o retea de colaboratori in acelasi sistem piramidal de pe urma caruia poti castiga 5% din vanzarile acestora! Comanda minima este de 50 lei!