duminică, 21 august 2011

Culmea compromisului de vara: o vacanta la mare sau un laptop nou nout?


Intrebarea mea retorica din titlu, poate sa lase orice cititor fara raspuns....Cu siguranta ca fiecare ar opta pentru ambele variante, dar cand trebuie sa decizi in caz de forta majora, alegi sub impulsul momentului si al nevoii imediate asa cum am ales eu, respectiv achizitionarea unui laptop Asus pe care mi-l doream de foarte multa vreme..E drept ca si vacanta mi-o planificasem in mintea mea, insa se pare ca anul acesta ma multumesc cu amintiri scurte de vacanta si iesiri de weekend petrecute nu foarte departe de casa. Asa cum va spuneam la inceputul articolului meu, sunt fericita posesoare al unui laptop nou-nout, despre care pot spune cu mandrie ca ma ajuta foarte mult, dar ma si reprezinta, eu fiind o fire activa si energica, mereu in graba, acest accesoriu e aproape tot timpul prezent cu mine si ma pune la curent cu tot ceea ce imi este necesar..Am avut noroc cu sotul meu care m-a ajutat sa ma decid in privinta marcii si al modului de cumparare, eu fiind oarecum rezervata la inceput, in privinta achizitionarii lui in sistem on-line..Am cautat impreuna siteurile specializate si chiar am gasit preturi foarte bune, pe care le-am comparat ulterior si am luat decizia finala..Asa am gasit si concursul celor de pe www.playtech.ro si alta oferta interesanta ofera cei de pe www.koyos.ro nemaivorbind de gama foarte diversa pe care o au in stoc ambele site-uri! Merita sa dati o mica ocheada macar asa pe viitor e bine de luat in calcul, fara a face compromisuri majore in timp foarte scurt asa cum am facut eu!
E de la sine inteles ca nu regret compromisul facut! Dar sa va povestesc putin despre mica mea "jucarie". E foarte "desteapta", usoara si practica..Asus asa se numeste laptopul in cauza, are o memorie buna de 2 GB, pentru a nu-mi bate eu foarte mult capul cu date care nu merita retinute... Are memorie video foarte buna de 1024 MB , ecran cu o rezolutie impecabila de 1366 x 768 si restul caracteristicilor foarte bune pe care le are un laptop la ora actuala, dar inmultit cu 2..
O dovada in plus o reprezinta faptul ca mi-am promis ca postarile mele pe blog sa fie ceva mai dese, dar macar la fel de interesante pentru cei care ma citesc...