duminică, 29 martie 2015

Vrei sa devii repezentant Avon?




Am descoperit revista Avon in urma cu cativa ani buni si eram captivata de multitudinea de produse care apareau in catalog dar si de calitatea acestora...Tin minte aroma mirosurilor de pe paginile parfumate si speranta mea ca intr-o buna zi sa am posibilitatea financiara sa imi comand tot ce imi doresc din catalog ...Vremurile au trecut si abia in urma cu 1 an am devenit reprezentant Avon cu "acte in regula"...adica am descoperit produsele si dincolo de pagina de prezentare din catalog si am avut ocazia sa examinez si sa folosesc personal multe dintre acestea.
Apoi am inceput sa arat si colegelor si prietenelor catalogul si am descoperit cu placere ca lumea devenea din ce in ce mai interesata de produsele Avon dar si de noutatile in sine, care apareau campanie de campanie.
Era o senzatie nemaipomenita sa decopar in colete monstre, brosuri precum si cadourile pe care ti le ofera Avon ca si reprezentant. Am inceput sa imi deschid propriul magazin on line https://www.avon.ro/magazin/gabbis2/ de unde se poate comanda mult mai usor iar produsele ajung la cei interesati in maxim 48 de ore, largindu-mi astfel aria de distributie.
Daca doresti sa devii simplu client Avon fara a fi reprezentant e suficient sa accesezi https://www.avon.ro/cum-sa-cumperi/ si produsele ajung la tine rapid prin intermediul meu.
Daca vrei sa beneficiezi de multitudinea de avantaje si discounturi atunci te invit sa devii reprezentant Avon si o sa te ajut sa te bucuri de frumusete si preturi pe masura. In plus o sa ai parte de ingrijire, frumusete, socializare din plin si sansa unei cariere intr-o campanie multinationala precum este Avon.
Asa ca va doresc spor la shopping si va invit sa va bucurati de fiecare zi ca femeie.