sâmbătă, 30 mai 2015

Stil clasic de vara....

Si iata ca incet incet vara isi intra in drepturi iar campania 8 de la Avon isi lanseaza in aceasta editie un nou parfum din gama Little Black Dress mai precis varianta proaspat-orientala Eau Fraiche care contine ulei esential de lamaie, bujor si mosc. Este o aroma placuta si racoritoare tocmai potrivita acestei perioade de vara, care adauga un plus de prospetime si originalitate oricarei femei care isi doreste energie si vitalitate maxima. In varianta masculina gasiti de asemenea o noua lansare din gama Black Suede dar in varianta Sport care contine note citrice, salvie si vetiver. Ambele ape de toalete au preturi promotionale de lansare si pot fi o buna ocazie de a va rasfata in aceasta perioada a anului....
Daca va intereseaza sa rasfoiti catalogul  aveti posibilitatea sa urmariti toate ofertele disponibile aici   De asemenea daca va intereseza sa deveniti reprezentati Avon aveti la dispozitie un program initial numit Avon junior prin care te poti familiariza cu produsele dar si cu mecanismul de discount care creste progresiv si iti oferta oportunitatea de a primi produse cadou.
Pentru inspiratia  de sezon Avon va propune niste produse surpriza care pot fi adaptate tuturor tinutelor si evenimentelor estivale la care veti participa si cu siguranta veti atrage toate privirile....




joi, 7 mai 2015

Magia culorilor de la Avon

A inceput festivalul culorilor de la Avon odata cu campania 7 care s-a lansat saptamana aceasta.  Daca va doriti sa aveti un look fascinant, modern si atragator noua gama de lacuri de unghii de la Magic Effect este exact ceeea ce va recomand...In plus combinatiile si inspiratia va pot ajuta sa va creati propriile modele originale pe unghii pentru un efect de durata si rezistenta indelungata!
Va mai recomand gama de intretinere de la Nutra Effects potrivita oricarui tip de ten fiindca contine ingrediente naturale si nu provoaca alergii, fiind testata alergologic si in plus are un pret redus de aprox 45% fata de pretul de lansare.
Va doriti sa aratati cat mai bine vara aceasta? Avon va prezinta in editie limitata o serie de produse Staylish care va ajuta sa va bucurati de inceputul primelor raze de soare, va pune in evidenta tinuta si va ajuta sa va accesorizati cat mai potrivit pentru o iesire la plimbare pe plaja sau in oras...cu siguranta veti atrage toate privirile!!
Pentru a putea vizualiza mai in detaliu fiecare produs si promotie in parte va invit sa rasfoiti catalogul  https://www.avon.ro/ebrosura/#/online/6
De asemenea daca doriti sa deveniti reprezentanti Avon va veti bucura de reduceri, cadouri si surprize in fiecare campanie, in plus veti cunoaste oameni noi, veti lega prietenii si va veti bucura impreuna de toate beneficiile acestei mici afaceri din timpul dumneavoastra liber. Puteti de asemenea sa va creati propriul magazin virtual de unde puteti sa primiti comenzi si sa va cresteti constant si sigur numarul de clienti.
Spor la shopping si la inspiratia culorilor din acest sezon!