miercuri, 20 octombrie 2010

Solutii web profesionale

Cum tehnica informationala si de comunicare evolueaza intr-un ritm trepidant, nevoia de servicii specifice spectrului informatic a inceput incet, dar sigur sa capete o dezvoltare rapida...Este nevoie de oameni cu perspectiva si cunostinte temeinice, dar si cu viziuni noi indreptate exlusiv cumparatorului din spatele calculatorui, pe care il deserveste. Se stie foarte bine ca nu toti cei care stiu putin "manevra" calculatorul, se numesc informaticieni sau cunosc programare..Eu personal, traind efectiv langa un informatician care stie sa faca cam de toate, m-am familiarizat oarecum cu limbajul in domeniu, asa ca am devenit curioasa sa ma informez cum functioneaza sistemul in spatele caruia se ascunde imaginea unui site frumos, ce presupune o gazduire, ce e un server si evident costurile aferente. Pe site-ul www.mxhost.ro am descoperit servicii care se adreseaza tuturor celor care doresc la un pret avantajos, sa beneficieze de calitatea muncii unor profesionisti in domeniul web. Oferta este foarte impresionanta, designul site-ului placut, iar conectarea permaneta cu nouatatile din domeniu se poate realiza foarte usor printr-o abonare la newsletter sau prin intermediul retelelor de socializare cel mai cunoscute. E bine de stiut ca siguranta de tip informatic poate fi usor de asigurat prin ofertele pe care cei de la mxhost le fac solicitantilor pe intervale de timp, la pret foarte bun si aici ma refer la certificatele SSL sau licentele pe care le poseda.
Oferta este atractiva, asa cum spuneam si la inceputul articolului, precum si interesul aratat blogerilor prin organizarea acestui concurs
Numarul meu norocos este 1319

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere