sâmbătă, 10 octombrie 2009

Romantismul zilelor noastre

Mai e la moda sa fii un romantic incurabil...?? Multi poate ar rade la o astfel de intrebare...Intoarcem capul adesea dupa un barbat cu flori si ne zicem in sinea noastra> uahh! ce romantic!>...Dar oare noi mai stim sa fim romantici cu adevarat?
Ar trebui macar din cand in cand sa ne "permitem' acest lux de a fi romantici...sa lasam la o parte micile pasiuni cum ar fi calculatorul, televizorul,statul in povesti..si sa ne facem timp pentru noi si pentru perechea de langa noi...Cu siguranta ne vom aminti cat de darnici suntem sau putem sa fim, iar recunostinta si afectiunea persoanei iubite va creste considerabil..Noi femeile nu asteptam zilnic petale de trandafiri, lumanari sau cine romantice.. traim intr-o lume reala, suntem constiente de timpul si problemele cotidiene, dar a fi romantic presupune si a sti sa te comporti afectuos, manierat si cu bun simt...Asa ca romantismul ar fi ideal sa fie impartasit de ambele parti, iar lumea intreaba ar fi mult mai iubitoare!

2 comentarii:

  1. Cred ca in fiecare din noi zace un sambure de romantism, chiar daca unii nu vor sa recunoasca acest lucru. Pana la urma e vorba de curajul de a dezvalui persoanei de langa noi(..si nu numai...)porniri interioare care ne fac sa spunem 'te iubesc', 'mi-e dor de tine' sau sa facem gesturi care se incadreaza in categoria 'romantice'.
    Si mai este ceva..ca sa citez pe cineva drag mie..si bine cunoscut tie..'totul este actiune si reactiune'..daca vrei sa primesti trebuie sa dai.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Dorina, recunosc ca esti o romantica.....

    RăspundețiȘtergere