luni, 7 decembrie 2009

Incaltamintea face diferenta!

Atunci cand admiram o femeie, fie ea pe strada, la evenimente sau ocazii, cred ca e de la sine inteles ca o "xeroxam" din cap pana in picioare....Si ultima privire, fireste ne ramane, la picioare sau mai exact la incaltaminte! Incaltamintea a devenit un trend, o moda, un stil care ne reprezinta si ne defineste ca femei....Indiferent de culoare, anotimp, moda, alegere, incaltamintea face diferenta si da nota unei tinute! Multe femei au o adevarata pasiune pentru incaltaminte si incearca sa capete un plus pe imagine atunci cand se incalta cu anumiti pantofi. Dar ce nu face o femeie ca sa se simta atragatoare?? Suporta uneori tocuri imense,disconfort evident doar de dragul unui "papuc".... Si cum a venit perioada mai friguroasa, e vremea sa dam o "raita virtuala " aici convingandu-va ca e vremea sa ne innoim piciorusele de Sarbatori. E vremea sa avem grija de noi si de ceilalti...Se simte spiritul Sarbatorilor, asa ca e vremea cumparaturilor! Cateva cizmulite comode si moderne vi le ofer spre incantare!

13 comentarii:

  1. foarte frumoase cizmulitele

    RăspundețiȘtergere
  2. niste cizme foarte dragute....

    RăspundețiȘtergere
  3. da...a venit sezonul cizmulitelor. Am intrat pe link-ul din articol si am vazut multe modele de cizme foarte frumoase :*

    RăspundețiȘtergere
  4. dragute cizmulitele. bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi plac mult amandoua modele .

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase! Si eu prefer tot genul acesta de cizme!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt persoane care spun ca incaltamintea tradeaza caracterul persoanei care o poarta...de aceea analiza incepe de jos in sus..:))Personal sunt o fidela a pantofilor comozi, insa mi se scurg ochii dupa pantofiorii cu toc inalt care te fac sa apari mai inalta, mai subtire si poate..mai sexy...si pe care din pacate nu prea am ocazia sa ii port, datorita naturii activitatii pe care o practic zilnic...multumindu-ma doar sa visez la colectia lui Carrie din" Sex and the city"

    RăspundețiȘtergere
  8. de obicei barbatii se uita cine poarta incaltamintea si mai mult de atat ce rotunjimi sustine aceasta incaltaminte oricare ar fi ea..ce sa mai zicem de ce e intre ,,incaltaminte,,..dar pentru asta si celelalte accesorii au un rol..asa ca degeaba ma ncalt frumos daca mai sus nu am cu ce sa ,,completez,,...deci nu neaparat incaltamintea face pe om!!!!..frumos articol oricum!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Anonimule, mi-a placut mult comentariul tau....E un punct de vedere pe care il respect! Te mai astept si cu alte comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Superbe cizmulitele,mie una imi plac la nebunie si bineinteles vizavi de comentariile de mai sus trebuie sa ai si la ce sa le porti,o femeie ce se respecta si ii place sa fie eleganta presupun ca de-s permite asa o pereche de cizmulite isi permite si restul accesoriilor.Pe sezonul acesta sunt bine venite si sunt la baza superbe modele mi-ar placea sa am asa o pereche,interesant articol,felicitari Gaby!!

    RăspundețiȘtergere