sâmbătă, 5 decembrie 2009

Ratacit in Romania


In viata de multe ori te simti ratacit...si la propriu si la figurat! Dar ce te faci cand te ratacesti la propriu, cu masina in Romania, neavand un Gps la indemana...??
Mi s-a intamplat anul acesta venind de la mare cu masina, se inserase bine si eram prin Targu-Mures...Copilul incepuse se planga de obosit, iar semnele de circulatie lipseau cu desavarsire pe acele stradute marginase in care ajunsesem. Un motiv in plus de nervi pentru sotul meu, care incepuse sa se enerveze "din nou' pe traficul haotic din Romania, iar eu eram deja un pachet de nervi din cauza copilului..Asa ca am inceput sa plang, situatie in care am oprit masina si am hotarat sa gasim un hotel unde sa ramanem peste noapte! Aceasta optiune s-a dovedit la fel de greu de realizat asa ca am optat intr-un final, sa oprim de cateva ori si sa cerem indrumarea oamenilor intalniti.. Pana la urma am gasit drumul final, insa ne consumase si ultima doza de energie si nervi! Atunci am hotarat cat de util ar fi fost un GPS !
Subscriu acestui fapt ca Gps-ul reprezinta o necesitate a vremurilor in care traim!
Utilitatea cea mai importanta al acestui Gps Mio mi se pare cautarea de tip Google (introduci doar cuvintele cheie si GPS-ul iti gaseste adresa exacta)...e ca si cum ai avea un indrumator permanet, nu esti rupt de lume si de traficul inconjurator, cu alte cuvinte esti conectat la realitatea rutiera!

5 comentarii:

  1. foaaaarte util. noi avem unul in dotare. nu plecam nicaieri fara el

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este bine sa stii ca ceva te-ndruma in permanenta. Este foarte bun in orice calatorie.

    RăspundețiȘtergere
  3. este foarte bun un gps numai daca iesi din oras sau din tara in rest merge si fara

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca este foarte util si numai din prisma faptului ca te scuteste de o gramada de nervi si iritare in situatii similare cu cea descrisa de tine......

    RăspundețiȘtergere
  5. nu trebuie sa lipseasca,dar din pacate nu toti ne permitem:(
    bafta! iti tin pumnii!
    Merita sa castigi!

    RăspundețiȘtergere