marți, 23 martie 2010

Inscriu reprezentanti Metropolitans!


Firma de cosmetice, bijuterii si parfumerie, Metropolitans este o firma care te ajuta sa obtii venituri suplimentare, acum in plina criza. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.
Produsele noastre sunt de calitate si la preturi relativ mici. Sunt adresate in principal persoanelor cu venituri medii ce doresc o oferta buna pentru suma de bani cheltuita. Este putin probabil ca o persoana ce foloseste produse cosmetice scumpe sa cumpere din produsele noastre. Nu va pierdeti timpul si energia incercand sa vindeti acestor persoane. Rezultate excelente au obtinut reprezentantii nostri ce si-au dezvoltat reteaua de clienti si reprezentanti la sate, comune si orase mici.
Daca te-am convins acceseaza www.metropolitans.ro, creaza-ti cont nou cu datele tale personale si introdu codul meu de reprezentant MGjqlMpa asa cum apare aici! Pe urma, vei descoperi facilitatile acestui sistem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu