joi, 18 noiembrie 2010

Cum dezvoltam abilitatile importante in educatia copiilor?

Pentru orice copil este foarte important ca parintele sa reprezinte un exemplu de bun pedagog, care sa stie sa motiveze si sa starneasca curiozitatea propriului copil atunci cand vine vorba de abilitatile si nevoile sale de cunoastere, interes si dezvoltare a memoriei... Copilul meu la 2 anisori rezolva si face cu placere puzzeluri simple, cu animale, numere sau masini..La sfarsit, toata lumea din casa aplauda, inclusiv el, satisfacut si fericit de reusita..Asa ca entuziasmat o ia de la capat, din ce in ce mai indemanatic si motivat..In acest fel isi formeaza deprinderi noi, isi dezvolta personalitatea si isi exprima impresiile si sentimentele fata de munca realizata si fata de lume. Adora in egala masura sa se joace cu masinutele, precum si sa fuga non-stop prin casa sau afara, ca urmare aceste activitati ii dau o stare de spirit pozitiva, care ii antreneaza si dezvolta capacitatile psihomotorii..Jucariile motrice sunt foarte recomandate si dorite de catre cei mici, iar posibilitatile de achizitie sunt diverse si la indemana oricarui parinte. De asemenea, jucariile muzicale sunt foarte antrenante, haioase si au rol de a le dezvolta copilasilor perceptiile si reprezentarile, inclusiv gandirea si nevoia de a se exprima mult mai usor si mai repede...Pentru orice parinte, copilul ramane unic, iar aceste abilitati pot fi dezvoltate in functie si de preferintele copilului, care stie sa aleaga cel mai bine forma de exprimare care il reprezinta. Mai multe despre acest subiect puteti citi pe www.edukid.ro de unde puteti achizitiona si o gama diversa de jucarii pentru copii de varste prescolare .

Un comentariu:

  1. Salut! Pentru ca ai participat si la alt concurs Edukid, m-am gandit sa te anunt ca am lansat unul nou, gasesti mai multe detalii aici: http://edukid.ro/loc-de-joaca/concurs-spune-secretul-edukid
    Trebuie doar sa trimiti "secretul" concursului catre 5 parinti pe e-mail sau pe facebook si poti sa castigi, prin tragere la sort, jucarii educative in valoare de 300 de lei.

    Te asteptam sa participi si ti-am fi tare recunoscatori daca ai recomanda concursul pe blogul tau :)

    Multumim si sa aveti cu totii un 1 iunie fain!


    Laura Baban
    PR Manager http://edukid.ro/

    RăspundețiȘtergere