luni, 12 octombrie 2009

Ce personaj de carte vi se pare seducator??

As spune ca Don Juan, fiindca e imaginea sarmanta de barbat irezistibil, seducator si la care visezi toata viata ca o sa-l cuceresti si o sa ramana vesnic credincios tie....E personajul care te da pe spate prin stil si eleganta comportamentala, e acel "gentlemen" modern, pe care nu il uram ca inseala, ci ii gasim scuze ca e inca "necopt" si care ne face sa il adoram cu imperfectiunile lui....E imaginea unui supererou, care de fapt nu facedecat sa sfarame inimi.....Dar care ne face sa ne clocoteasca sangele in noi....e acel barbat "tabu" pe care ni-l dorim, dar nu recunoastem asta....

5 comentarii:

  1. Personajul preferat al tuturor femeilor este Fat Frumos...din pacate acesta nu exista.
    Cat despre Don Juan, intr-adevar la prima vedere iti ia ochii, te face sa te simti speciala, sa il doresti, sa il iubesti, dar dupa ce trece focul pasiunii...incepi sa te intrebi daca merita..timpul pierdut, sentimentele investite..mai ales ca stii ca la prima femeie frumoasa care ar aparea, te-ar lasa balta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca Fat Frumos e un personaj fidel...comparativ cu Don Juan...!! De aceea toate speram la el, dar sunt convinsa ca ne-am dori sa il "cumintim" si pe Don Juan!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Preferatul meu este Gabriel din ''departe de lumea dezlantuita'' a lui Thomas Hardy.Nu stiu exact de ce imi place,dar rabdarea lui in asteptarea femeii iubite ma face sa visez.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa citesc si eu cartea...In afara de Tess d'Urberville, nu am mai citit nimic din acest autor! Multumesc pentru recomandare, Andreea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am o preferinta deosebita, fiecare personaj e fascinant in felul sau...

    RăspundețiȘtergere