miercuri, 28 octombrie 2009

Moda genelor false!

Fiecare femeie isi doreste sa fie cat mai seducatoare..si cum altfel decat printr-un zambet firav care iti atrage atentia! Fireste ca ochii emana expresivitate, iar noi putem sa accentuam acest lucru cu ajutorul genelor false! Daca rasfoim revistele de moda ale mamicilor observam ca nu de azi de ieri, moda genelor false a reprezentat un trend in anii 60-70 iar acum a revenit in actualitate si sunt la mare cautare. Va invit sa "dati o geana" ca sa zic asa pe wwww.genefalse.tk site
dedicat femeilor moderne si puternice si va veti convinge de acest lucru, fiind chiar voi acelea! Nu e greu de aplicat sunt in voga si dau o nota aparte stilului personal!

4 comentarii:

  1. Pentru cei mai multi dintre noi ochii sunt printre primele lucruri pe care le observam atunci cand intalnim o persoana. Mai mult uneori ajungem sa aplicam adevarate criterii de selectie pe baza frumusetii ochilor atunci cand ne aflam in ipostaza de a alege. In orice caz e bine stiut ca, atunci cand o femeie arata bine, se simte admirata, dorita starea ei de spirit este una foarte buna si se reflecta pozitiv in atitudine si comportament.Asa ca fetelor,daca un accesoriu precum genele false ne fac sa ne simtim puternice, moderne si frumoase...nu cred ca trebuie sa mai stam pe ganduri...haideti sa le folosim.

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut gene false aplicate la prietene si arata oarte bine. pana acum nu am avut ocazia, dar la primul eveniment poate incerc si eu. intr-adevar este o diferenta mare,iasa mai bine in evidenta frumusetea ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, am vazut ca e un trend acum genele aplicate.Intr-adevar da un aer sofisticat femeii.Sunt genul de femeie care imi place sa mi look ul, sa fiu mereu aranjata.Cu siguranta am sa incerc in seara de revelion:)

    RăspundețiȘtergere